De gouden Iris lacht! En stil verspreid ik de hele vallei met een gloed van zonnige smaragd

Jacques Perk
Iris Steenwegen - InDa

Ik ben “Iris”. Deze naam is mij geschonken door mijn grootmoeder en ouders, geïnspireerd door het gedicht “De Gouden Iris lacht” : de regenboog die de Hemel met de Aarde verbindt.  Dit klinkt mooi, maar het is een heel proces geweest om Hemel met Aarde harmonieus te verbinden. Als Soul Seed van Mintaka begeleid ik andere Sterrenzaden hier op Aarde op hun Zielendromen hier neer te zetten.

Vanaf 1998 begon een intensief veranderingsproces tot op de dag van heden. Het was een reis doorheen het sjamanisme, reiki, kabbala, meditatie, Oosterse en Westerse reflexologie, zwangerschapsreflexologie, aura-healing, genezing vanuit de Bron (Void), Soul Realignment Practitioner, enz…      Van alle opleidingen heb ik de beste les van een oude Eik ontvangen: “Wijsheid vind je in de natuur.” 

Vermits wij natuur zijn, leeft de wijsheid en waarheid van onze Ziel ook diep in ons. De natuur heeft me geleerd van mezelf te houden, te luisteren naar mijn lichaam, te vertrouwen op mijn intuïtie, mijn hoogsensitiviteit en heldervoelendheid te aanvaarden en Moeder Aarde in en rond mij te respecteren. Ik ben dankbaar dat ik geland en geaard bent. Hierdoor kan ik als Soul Seed mijn dromen en zielentaken op deze mooie planeet neerzetten. En dit is net wat ik heel graag met jou wil delen via mijn workshops en in mijn praktijk voor energetisch evenwicht.

Diepe dank dat ik jou mag begeleiden op weg naar je Natuurlijke Ware Zelf, naar jouw Authenticiteit en Oerkracht via voetreflexologie, heling en/of één van mijn workshops. 

Ik wens je veel “InDalife
Inhale the Dance of life”. 

Adem de levensdans in”.
Dit is de Hemel op Aarde. Ze ligt aan je voeten Hier en Nu!
Iris