De Hemel begint aan je voeten

-Jandy Nelson-
Je voeten zijn de poort naar een stralende gezondheid.

Voetreflexologie is een eeuwenoude natuurgeneeskundige therapie die het zelfgenezend vermogen van elke mens erkent. Ik fungeer als kanaal om gestagneerde energieën, blokkades op welk niveau dan ook, terug te laten stromen. Een vloeiende energiedoorstroming is de basis van jouw gezondheid. Wanneer je levensenergie terug in vrije flow is, ervaar je vitaliteit, geluk en harmonie.
Na jarenlange ervaring als energetisch therapeut ben ik getuige van de heilzame kracht van reflexologie.! 
 
 
Praktijk voor fysiek, emotioneel en mentaal evenwicht
Je voeten zijn een wonderlijke spiegel van alle organen, klieren, zenuwen en andere lichaamsdelen! Ze hebben allen een corresponderende zone op je voeten. Door lichte druk uit te oefenen op bepaalde zones, worden blokkades in het lichaam opgeheven waardoor de levensenergie terug vrij kan stromen.    Bij fysieke klachten is het belangrijk te luisteren naar de wijsheid van je energetische lichaam. Je voeten vormen de ingangspoort naar jouw emotionele en mentale energieveld. Lichaam en geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Wat is de kern van je probleem? Inzichten over een innerlijk conflict of onbewuste zaken die het daglicht zien, kunnen je genezingsproces versnellen. Alle wijsheid zit in jou. Luister en vertrouw erop! 
 
 
Iedereen is van harte welkom
De praktijk bevindt zich in een prachtige, natuurlijke omgeving. Het is hier een ware Hemel op Aarde waar jij jezelf kan verwennen met een ontspannende voetreflex. Je kan als volwassen man, vrouw of puber ook bij mij terecht voor lichamelijke, emotionele en/of mentale klachten op het gebied van :
 
 • Spijsverteringstelsel (maag-lever-galblaas -darmen)
 • Cardiovasculair stelsel (hart-en bloedvaten)
 • Ademhalingsstelsel
 • Gynaecologie
 • Zenuwstelsel
 • Lymfestelsel
 • Spieren en gewrichten
 • immuniteit
 • aarding
 • onrust, angst, verdriet, stress, depressie, burn-out
 • het Noorden even kwijt zijn, nieuwe wegen willen inslaan
Kinderen onder de 12 jaar worden behandeld via de mama. 
 
 
Verloop van de behandeling
De eerste afspraak begint met een intakegesprek om je beter te leren kennen.Voor de reflexbehandeling krijg je een heerlijk voetbad. Door de kracht van het warme water kom je in een diepere ontspanning. Draag losse, comfortabele kledij zodat ik ook je onderbenen kan masseren.
Ik ben opgeleid zowel in de Oosterse als in de Westerse reflexologie. Ik hanteer het beste uit beide stromingen gecombineerd met energetische technieken. Mijn heldervoelendheid is een dankbaar geschenk om blokkades op te speuren en gericht te handelen.  De therapie duurt een uur. Meerdere behandelingen zijn nodig om een goed effect op diepere niveaus te krijgen. Drink nadien voldoende kruidenthee of water om de vrijgekomen afvalstoffen beter te kunnen afvoeren.
 

Jouw voeten bewandelen deze wonderlijke Aarde. Draag zorg voor beiden!

Investering in jezelf : 
Basis fysieke reflexologie        : 55 euro
Energetische voetreflexologie : 75 euro