Adem de levensdans in
InDa - Iris Steenwegen

Terugkeren naar je oorspronkelijke natuur van Zijn via Reflexologie, Heling, Coaching op Zielsniveau en Workshops

Welkom in mijn praktijk voor Energetisch Evenwicht. Als Spiritueel Aardse Vrouw begeleid ik je via reflexologie, heling, coaching op zielsniveau en via workshops. Blokkades op fysiek-emotioneel-mentaal en spiritueel niveau worden getransformeerd zodat jij verder kan groeien op weg naar je Authentieke Zelf. Het is jouw geboorterecht om hier op Aarde "Zielsgelukkig" te zijn!

 
InDaLife : voor een "Bezield" Leven!
InDaLife betekent “De levensdans inademen”, niet meer leven op automatische piloot  maar in volle bewustzijn jouw leven kleur en glans geven! Je hoogste potentieel is oneindig! Begrens jezelf niet en laat datgene los wat je niet verrijkt.       
Ik help en begeleid jou tijdens jouw unieke proces van transformatie zodat jij alle kansen krijgt om ten volle te stralen op alle niveaus!
 
InDaLife voor de Aardse Spirituele Hedendaagse Vrouw en Man
Wij zijn allen geïncarneerd op deze Aarde. De grootste heler is Moeder Aarde. Zij is een topcoach! IndaLife moedigt je aan om je terug te verbinden met de natuur en met je natuurlijke Zelf. Een diepe aarding is belangrijk om je dromen op deze wonderlijke planeet neer te zetten. Vanuit mijn liefde voor Moeder Aarde toon ik je de weg naar haar. Wij zijn spirituele wezens die aan het indalen zijn.  
 

Zijn er blokkades,beperkingen, trauma's... die je levensenergie afsnoeren waardoor je niet in vreugde en overgave kan leven?

Verlang jij naar innerlijke rust?Heb jij het gevoel dat je meer uit het Leven kan halen?

Wil jij je Zielendromen Hier en Nu daadwerkelijk neerzetten? 

Wens jij een diepe, natuurlijke beleving van het leven?

Het is jouw geboorterecht om Hier en Nu Zielsgelukkig te zijn en in Overvloed te leven!

Welkom mooie vrouw! Welkom mooie man! Adem, Leef, Dans en Straal!

Laat de wijsheid diep in jou herrijzen en ontdek wie jij werkelijk bent.

 

 

 
“Adem de levensdans in en geniet van je tocht naar je Stralende Zelf.”