Adem de levensdans in
InDa - Iris Steenwegen

Terugkeren naar je oorspronkelijke natuur van Zijn via voetreflexologie, healing en workshops

Welkom in mijn praktijk voor energetisch evenwicht. Welkom in één van mijn workshops, vrouwencirkels  en/of natuurweekends. Als spiritueel aardse vrouw begeleid ik je tijdens jouw innerlijke reis via voetreflexologie, healing, coaching en workshops. Blokkades op fysiek-emotioneel-mentaal en spiritueel niveau worden getransformeerd zodat jij verder kan groeien op weg naar je Authentieke Zelf.

 
 
InDaLife leert je leven volgens de ritmes van de natuur : rusten-groeien-bloeien-loslaten
InDaLife betekent “De levensdans inademen”. Soms blokkeert je levensenergie doordat oude negatieve denkpatronen of emotionele en mentale ballast uit het verleden nog niet kunnen worden losgelaten. Dit kan in het fysieke lichaam voelbaar zijn door allerlei klachten. Misschien loop jij jezelf voorbij in deze drukke samenleving en vergeet je voldoende te rusten. Misschien verlangt je ziel naar een andere, nieuwe weg in je leven. Ik help en begeleid jou graag tijdens je transformatieproces zodat jij alle kansen krijgt om te bloeien en ten volle te stralen!
 
 
InDaLife voor de Aardse spirituele hedendaagse vrouw en man
De grootste healer is Moeder Aarde. Zij is je beste coach! IndaLife moedigt je aan om je terug te verbinden met de natuur. Een diepe aarding is belangrijk om je dromen op deze wonderlijke planeet neer te zetten. Vanuit mijn sterke connectie met Moeder Aarde toon ik je de weg naar haar. Dit gebeurt via voetreflexologie, healing en workshops. Wij zijn allen spirituele wezens die aan het indalen zijn.

Verlang jij naar innerlijke rust? Wil jij je dromen Hier en Nu daadwerkelijk neerzetten? Wens jij een diepere natuurlijke beleving van het leven? Het is jouw geboorterecht om hier en nu gelukkig en gezond te zijn.

Welkom mooie vrouw! Welkom mooie man!

Laat de wijsheid diep in jou herrijzen en ontdek wie jij werkelijk bent.

 

 

 
“Adem de levensdans in en geniet van je tocht naar je Stralende Zelf.”