Adem de levensdans in
InDa - Iris Steenwegen

Terugkeren naar je oorspronkelijke natuur van Zijn via Voetreflexologie, Heling en Workshops

Welkom in mijn praktijk voor Energetisch Evenwicht. Als Spiritueel Aardse Vrouw begeleid ik je tijdens jouw innerlijke reis via voetreflexologie, heling, coaching en workshops. Blokkades op fysiek-emotioneel-mentaal en spiritueel niveau worden getransformeerd zodat jij verder kan groeien op weg naar je Authentieke Zelf.

 
 
InDaLife : Inhale the Dance of Life
InDaLife betekent “De levensdans inademen”. Soms blokkeert je vitale levensenergie omdat je niet bent afgestemd op de originele Blauwdruk van je Ziel. Dit gebeurt voornamelijk door het maken van negatieve keuzen. Oude negatieve patronen of emotionele en mentale ballast uit het verleden en heden belemmeren je groeiproces. Dit kan je weerhouden om het leven hier op Aarde ten volle te leven. Dit uit zich o.a in fysieke klachten, emotioneel of mentaal onevenwicht, je niet goed in je vel voelen, je weg niet vinden, je wensen moeilijk kunnen neerzetten,... Misschien heb jij al je Zielenweg gevonden, maar wil je nog verhogen in trilling.  Ik help en begeleid jou graag tijdens je transformatieproces zodat jij alle kansen krijgt om ten volle te stralen op alle niveaus!
 
 
InDaLife voor de Aardse Spirituele Hedendaagse Vrouw en Man
Wij zijn allen geïncarneerd op deze Aarde. Laten we er het beste van maken. De grootste heler is Moeder Aarde. Zij is een topcoach! IndaLife moedigt je aan om je terug te verbinden met de natuur en met je natuurlijke Zelf. Een diepe aarding is belangrijk om je dromen op deze wonderlijke planeet neer te zetten. Vanuit mijn liefde voor Moeder Aarde toon ik je de weg naar haar. Wij zijn spirituele wezens die aan het indalen zijn. Velen onder ons zijn Soul Seeds die een fysieke ervaring hebben. 

Verlang jij naar innerlijke rust? Wil jij je Zielendromen Hier en Nu daadwerkelijk neerzetten? Wens jij een diepere natuurlijke beleving van het leven? Het is jouw geboorterecht om Hier en Nu Zielsgelukkig te zijn en te leven in Overvloed!

Welkom mooie vrouw! Welkom mooie man!

Laat de wijsheid diep in jou herrijzen en ontdek wie jij werkelijk bent.

 

 

 
“Adem de levensdans in en geniet van je tocht naar je Stralende Zelf.”